Devino expert în accesarea fondurilor Europene

Cursuri Acreditate oferite de Academia de finantare:

Cursuri acreditate Accesare fonduri europene

Tutoriale video

Seminarii interactive

Aplicații electronice și fișe de lucru

Comunitate dedicată
Sprijin continuu
Mentorat

Cursuri fonduri europene

Ce vei găsi în

Academia de Finanțare

Academia de Finanțare este o platformă educațională dedicată exclusiv proiectelor de investiții realizate din fonduri nerambursabile europene și naționale, credite bancare sau alte surse de finanțare. Explicăm întregul proces de pregătire și implementare cu succes a proiectelor de investiții.

Cursuri acreditate

Aplicatii electronice

Tutoriale video

i

Fise de lucru

Seminarii interactive

Servicii de mentorat

Comunitate dedicata

Specialisti

Mai mult decât un simplu curs online

✅Înveți să dezvolți afaceri de la zero cu ajutorul fondurilor europene.

✅ Înveți cum să obții finanțare din fonduri europene pentru afacerea ta sau a clienților tăi.

✅ Afli cum să identifici rapid și sigur sursele de finanțare disponibile pentru fiecare tip de afacere, indiferent de domeniul de activitate în care se va realiza proiectul.

✅ Primești acces la proiecte reale, implementate cu succes în edițiile anterioare și întocmești alături de noi un proiect propriu, urmând aceiași pași pe care un consultant îi parcurge alături de clienții săi.

✅Primești feedback individual pentru proiectul tău și înveți să întocmești întraga documentație: cererea de finanțare, planul de afaceri și prognozele economice.

5 motive pentru ca tu să te înscrii chiar acum în

Academia de Finanțare

De acasă sau de la birou,

Înveți în propriul ritm

Vei învăța în propriul ritm, de acasă sau de la birou, folosind aplicații create special pentru întocmirea planurilor de afaceri și a prognozelor economice.

Primești acces la aplicații electronice și tutorialele video și vei putea genera prognoze economice folosind modele furnizate de noi.

Primești acces nelimitat la

Aplicații electronice complete

Aplicațiile electronice generează integral prognozele economice necesare depunerii unui proiect finanțat din fonduri nerambursabile și sunt actualizate permanent, pe măsură ce condițiile de finanțare se modifică.

Aplicațiile generează bugetul investiției, diagrama Gantt, prognoza veniturilor și cheltuielilor, dar și indicatorii economici ai investiției, în funcție de cerințele din ghidul solicitantului.

Îți vom prezenta doar

Modele reale de proiecte

În cadrul tuturor seminariilor pe care le organizăm prezentăm, pentru fiecare program de finanțare în parte, cele mai noi formulare ale bugetului, cererii de finanțare, planului de afaceri sau prognozelor economice. În acest fel, nu-ți vei începe propriul proiect niciodată de la zero!

Tutoriale video pentru toate

Programele de finanțare

Urmărim cele mai importante programe de finanțare și realizăm lunar tutoriale video pentru colectarea informațiilor necesare, întocmirea bugetului, realizarea prognozelor economice, redactarea planului de afaceri, întocmirea cererii de finanțare și depunerea proiectelor. 

Cursanții Academiei de Finanțare nu pierd oportunități!

Faci parte dintr-o

Comunitate

Te poți înscrie într-un grup dedicat și vei continua să înveți despre accesarea fondurilor nerambursabile europene sau naționale.

Te vei putea consulta cu alți consultanți, contabili, ingineri, arhitecți și alți specialiști cu privire la accesarea fondurilor nerambursabile.

Ce spun absolvenții noștri despre

Academia de Finanțare

La cursul practic pentru scrierea proiectelor am învățat cum să planific activitățile, cum să scriu un plan de afaceri și cum să îl bugetez.

Sanda Danci

Consultant Fonduri Europene

Cursurile au fost foarte bine structurate. M-au făcut să înțeleg pașii și mecanismele accesării fondurilor nerambusabile europene și naționale.

Serban Victor

Consultant Fonduri Europene

Am învățat să întocmesc un plan de afaceri și să realizez prognozele financiare, aspect esențial pentru orice tip de afacere, din orice domeniu.

Diana Roman

Consultant Fonduri Europene

Află mai multe

detalii

Scrie-ne întrebările tale legate de acest curs și-ți vom oferi în cel mai scurt timp toate detaliile necesare. 

3 + 3 =

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Pin It on Pinterest

Share This