Anunț finalizare proiect Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD AGRISOL CONSTRUCT SRL

Anunț finalizare proiect

Anunț finalizare proiect „Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD’’ – AGRISOL CONSTRUCT S.R.L.

AGRISOL CONSTRUCT S.R.L. anunta finalizarea proiectului cu titlul ”CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD ”, proiect nr. RUE M2-AGRI – 457/26.05.2022 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”, instituită prin OUG nr 61/2022.

 Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv 17.06.2022. 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea beneficiarului AGRISOL CONSTRUCT S.R.L în combaterea efectelor negative ale crizei provocate de Covid 19 asupra activității societății prin intermediul ajutorului de stat acordat. 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 136 880.82 lei (valoarea totala) din care : 119 026.8 lei grant si 17 854.02 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]. 

[Date de Contact]

 Persoană de contact:

GIRIP FLORINEL

TELEFON 0746 184 698

Descarcă anunțul

Descarcă anunțul privind finalizarea proiectului implementat cu fonduri nerambursabile în format PDF din această secțiune.

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest

Share This