Anunt finalizare proiect granturi pentru capital de lucru agri food Cistan Comimpex SRL

Anunț finalizare proiect

Anunț finalizare proiect „Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD’’ – CISTAN COMIMPEX S.R.L.

CISTAN COMIMPEX S.R.L. anunta finalizarea proiectului cu titlul ” „GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD” proiect nr. RUE 2445 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finantare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE) CLUJ-NAPOCA,respectiv 22.06.2022

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activitatii CISTAN COMIMPEX SRL, prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, implementată de către Ministerul Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE, în conformitate cu prevederile OUG nr 61/2022 si cu prevederile Ordinului nr. 963/2022 de aprobare a procedurii de implementare a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate entităţilor din domeniul agroalimentar, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare. 

Proiectul are printre principalele rezultate urmatoarele:

  • Mentinerea activitatii pe o perioada de minim 6 luni
  • Mentinerea/suplimentarea numarului locurilor de munca fata de data depunerii cererii, pe o perioada de minimum 6 luni, de la data acordarii granturilor. 

Valoarea proiectului este de 682810,20 (valoarea totala) din care 593748 lei grant si 89062,20 lei cofinanțare.

 Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020].

Persoană de contact:

Nume, prenume STANA GHEORGHE HOREA

Telefon 0746183425

e-mail: cistancistan@yahoo.com

Descarcă anunțul

Descarcă anunțul privind finalizarea proiectului implementat cu fonduri nerambursabile în format PDF din această secțiune.

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest

Share This