Criteriile de selecție

Obiectivele Lecției

Află care sunt criteriile de selecție propuse pentru evaluarea proiectelor și sporirea șanselor de obținere a finanțării nerambursabile prin intermediul programului Start Up Nation 2022.

Lecție – Video

Ce trebuie să reții la finalul acestei lecții:

Instrumentele și informațiile de care ai nevoie pentru a putea întocmi bugetul proiectului sunt detaliate succint în cadrul acestei lecții introductive.

Pe durata acestui curs vei putea descărca materiale suplimentare, acte normative, instrucțiuni de lucru din cuprinsul lecțiilor ce urmează. 

1.1. Cunoștințe necesare

Iată care sunt principalele instrumente și informații de care ai nevoie pentru a putea urma cu succes acest curs pentru întocmirea bugetului unui proiect:

1. Un calculator și programe instalate

În primul rând, vei avea nevoie de un calculator sau laptop cu Microsoft Office instalat, în special Word, Excel și PDF, pentru a utiliza aplicația ce generează bugetul proiectului. 

2. Aplicație pentru generarea prognozei economico-financiare

Pentru a putea întocmi bugetului unui proiect, complet, rapid și cu siguranța că datele obținute sunt corecte, vei avea nevoie de aplicația pe care o vom construi împreună pe durata acestui curs și pe care o poți descărca alături de celelalte materiale ale cursului. 

 

3. Ipoteze de lucru 

Aceste ipoteze de lucru vor fi oferite în cadrul fiecărei lecții a cursului online.

 

4. Legislație națională

Bugetul proiectului respectă structura planului de afaceri, prevederile ghidului solicitantului și împreună trebuie să corespundă legislației naționale.

Bugetul proiectului este construit pe baza prevederilor ghidului solicitantului, luând în considerare cheltuielile eligibile și neeligibile permise de finanțator.

5. Informații necesare

Explicațiile oferite în cadrul acestui curs sunt ușor de înțeles pentru orice persoană, chiar și fără cunoștințe economico-financiare. 

Cu toate acestea, în cazul în care ai cunoștințe de contabilitate, fiscalitate sau doar cunoștințe economice minime, vei înțelege mai ușor felul în care bugetul proiectului este realizat în cadrul unui proiect finanțat din fonduri nerambursabile. 

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest