fbpx

Comunitatea academia de finantare

Grup de lucru și sprijin

După înscrierea în cadrul Academiei de Finanțare, vei fi invitat să te alături grupului exclusiv de Whatsapp, format din economiști, experți contabili, auditori, arhitecți, ingineri, avocați, consultanți debutanți sau cu experiență în cadrul unor firme de consultanță din toate județele țării. Vei primi sprijin în cadrul propriilor proiecte și îndrumări privind accesarea fondurilor nerambursabile europene sau naționale. De asemenea, vei putea avea acces la materiale premium, create exclusiv pentru membrii comunității.

Începând din octombrie 2020, membrii grupului au accesat granturile de stat acordate firmelor a căror activitate a fost afectată de pandemia de Covid-19, dar și alte surse de finanțare lansate în această perioadă: Electric-Up, granturi pentru firmele din Horeca, fonduri pentru tinerii fermieri și dezvoltarea fermelor mici. 

Consultanți

Proiecte depuse

Proiecte aprobate

Ce vei găsi în cadrul comunității

Soluții la problemele tale

Cu siguranță, ceilalți membrii comunității au întâmpinat aceleași dificultăți și te vor ajuta să găsești răspunsurile pe care le cauți.

Lucru în echipă

Găsești colaboratori pentru pregătirea și depunerea propriului proiect, dar și în etapa de implementare a investiției, conform contractului de finanțare. 

Noi oportunități

Găsești noi oportunități de dezvoltare în carieră, lucrând full-time sau part-time în cadrul unor echipe de consultanță. 

Colaboratori

În cadrul comunității sunt specialiști din toate domeniile de interese ale proiectului: economiști, ingineri, arhitecți, contabili, etc.

Seminarii gratuite

Participi la seminarii și prezentări gratuite, organizate în mod exclusiv pentru membrii comunității pentru prezentarea noilor oportunități.

Eficiență

Lucrezi eficient pentru întocmirea propriilor proiecte. Eviți greșelile frecvente și primești feedback din partea comunității.

înscrie-te acum în

Academia de Finanțare

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.