fbpx

Conținut premium

Cursuri online

i

Articole

agsdix-null

Proceduri de implementare

Planuri de afaceri

Acces pe viață

PUI PREȚ PE INFORMAȚIA DE VALOARE?

Accesarea fondurilor nerambursabile reprezintă un domeniu complex, accesul la informații de calitate fiind esențial pentru întocimrea unor proiecte cu șanse maxime de finanțare.

În cadrul Academiei de Finanțare oferim planuri de afaceri, proceduri de implementare complete, cursuri online și articole premium pentru accesarea fondurilor europene și naționale.

Cursanții Academiei de Finanțare primesc acces gratuit și nelimitat la materialele premium publicate în cadrul platformei.

Iată ce primești:

Cursuri online

Numeroase cursuri online gratuite, cu acces nelimitat, pentru membrii Academiei de Finanțare: tutoriale video, suporturi de curs și materiale editabile.

i

Articole

Publicăm constant articole premium pentru accesarea fondurilor nerambursabile, întocmirea planurilor de afaceri și realizarea prognozelor economice.

agsdix-null

Proceduri complete

Proceduri de implementare editabile și tutoriale pentru organizarea procedurilor de achiziții, memorii justificative și întocmirea cererilor de rambursare.

Planuri de afaceri

Cursanții Academiei de Finanțare primesc acces la modele de planuri de afaceri implementate cu succes în anii anteriori din fonduri europene și naționale.

Acces pe viață

Accesul la aceste materiale este asigurat permanent cursanților Academiei de Finanțare, de pe orice dispozitiv: tabletă, telefon sau laptop.

Parte din comunitate

Înscrie-te în Academia de Finanțare și vei primi suport permanent din partea membrilor comunității pentru dezvoltarea ta în noua profesie.

ÎNSCRIE-TE ÎN ACADEMIA DE FINANȚARE:

Expert accesare fonduri europene

Curs practic pentru scrierea proiectelor

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.