Aplicație electronică

Cum se întocmește planul de afaceri

pentru afacerea ta sau a clienților tăi

conference illustration 07

Cum se întocmește planul de afaceri

simplu, rapid și eficient

Cu ajutorul aplicației noastre vei genera automat toate elementele vitale ale proiectului tău! Vei obține în câteva momente bugetul investiției, planul financiar detaliat pe surse de finanțare și pe ani, diagrama Gantt, resursele alocate proiectului, eșalonarea cererilor de plată, bugetul și devizul general, eliminând astfel procesul laborios și consumator de timp al întocmirii manuale a acestor calcule esențiale.

Aplicația noastră funcționează simplu și eficient: introduci datele specifice ale proiectului – de la costuri estimate, surse de finanțare până la planul de activități și durata acestora – iar aplicația prelucrează aceste informații, generând automat toate elementele necesare pentru integrarea lor simplă și eficientă în cadrul unui plan de afaceri.

De ce trebuie să folosești Aplicația noastră

CUM SA DEZVOLTI O  AFACERE ONLINE  DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriRapiditate: Obții instantaneu toate informațiile și calculele necesare, economisind timp prețios.

CUM SA DEZVOLTI O  AFACERE ONLINE  DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriPrecizie: Reduci erorile umane, având date exacte și calcule corecte în fiecare etapă a proiectului.

CUM SA DEZVOLTI O  AFACERE ONLINE  DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriEficiență în gestionare: Simplifici procesul de planificare și urmărire a proiectului, având toate datele la îndemână într-un singur loc.

CUM SA DEZVOLTI O  AFACERE ONLINE  DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriFlexibilitate: Poți actualiza și ajusta informațiile în timp real, conform schimbărilor sau actualizărilor proiectului, fără a resimți întârzieri semnificative.

Pașii necesari

întocmirii unui plan de afaceri

1. Obții informațiile și documentele necesare:

cum se întocmește planul de afaceri

2. Stabilești activitățile și subactivitățile proiectului:

cum se întocmește planul de afaceri activități și subactivități

3. Stabilești resursele necesare implementării proiectului:

cum se întocmește planul de afaceri resursele proiectului

4. Planifici implementarea proiectului:

eșalonarea investiției

4. Verifici toate corelațiile necesare

verificarea planului de afaceri

Află mai multe

detalii

Scrie-ne întrebările tale legate de acest curs și-ți vom oferi în cel mai scurt timp toate detaliile necesare. 

9 + 5 =

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest