Învață să accesezi singur fonduri europene

Curs practic pentru scrierea proiectelor

Primești acces la 4 seminarii live, dar și la 25 tutoriale video înregistrate și alte resurse utile (aplicații electronice, sinteze și fișe de lucru)

Preț Exclusiv

Prețul inițial a fost: 1.650,00 lei.Prețul curent este: 750,00 lei.

Curs practic pentru Scrierea proiectelor

Întocmește propriul tău plan de afaceri

Descoperă cursul practic pentru scrierea proiectelor finanțate din fonduri europene! În cadrul acestui curs vei învăța cum să-ți dezvolți abilitățile de redactare a proiectelor și să accesezi resursele financiare necesare pentru afacerea ta și a clienților tăi. 

În timpul cursului vei explora procesul complet de scriere a proiectelor, de la identificarea surselor de finanțare potrivite și până la întocmirea documentației necesare pentru accesarea fondurilor europene. Vom analiza criteriile de eligibilitate, cheltuielile eligibile și neeligibile, cerințele solicitantului și documentația necesară.

Vei învăța să-ți optimizezi planul de afaceri, să întocmești un buget realist și să calculezi fluxul de numerar al investiției. Prin lecții practice, exemple concrete și exerciții individuale, vei dobândi abilitățile necesare pentru întocmirea planului de afaceri și realizarea prognozelor economice.

Cui se adresează acest curs?

Curs practic pentru scrierea proiectelor

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriAntreprenori care doresc să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor lor;

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriManageri de proiect implicați în implementarea proiectelor finanțate din surse europene;

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriConsultanți sau experți în accesarea fondurilor europene care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de scriere a proiectelor;

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriProfesioniști independenți care doresc să își dezvolte cunoștințele în accesarea fondurilor europene pentru proiecte personale sau ale clienților lor.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriStudenți sau absolvenți care doresc să își construiască o carieră în domeniul dezvoltării proiectelor și accesării fondurilor europene;

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriProfesioniști din domeniul economic, tehnic și administrativ care doresc să își completeze cunoștințele în acest domeniu;

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriProprietarii unor afaceri de tip start-up care caută finanțare suplimentară pentru lansarea sau dezvoltarea afacerii lor;

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriOrice persoană interesată în a înțelege procesul de redactare și implementare a proiectelor finanțate din surse europene.

Vrei să înveți

cum să accesezi singur fonduri europene

pentru afacerea ta sau a clienților tăi?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriTe-ai simțit vreodată descurajat de complexitatea procesului de accesare a fondurilor europene?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriVrei să întocmești singur un proiect pentru obținerea de finanțare europeană, dar nu știi de unde să începi sau cum să îl formulezi corespunzător?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriEști interesat să înveți cum să identifici oportunitățile de finanțare europeană și să valorifici resursele disponibile pentru dezvoltarea afacerii tale sau a proiectului tău?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriTe-ai gândit vreodată că ai putea beneficia de finanțare europeană pentru inițiativele tale, dar nu știi cum să îți structurezi proiectul pentru a obține fondurile necesare?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriVrei să înveți să întocmești bugete și previziuni economice, chiar dacă nu ai experiență în domeniu?

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci te invit să te înscrii chiar acum la Cursul practic pentru scrierea proiectelor în 2024

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.650,00 lei.Prețul curent este: 750,00 lei.

Subiecte abordate

+ 1. Introducere în scrierea proiectelor de investiții

În acest modul introductiv, vei înțelege importanța accesării fondurilor europene pentru dezvoltarea oricărei afaceri și vei afla cum acest curs practic te poate ghida pas cu pas în procesul de întocmire a documentației necesare.

+ 2. Identificarea Surselor de Finanțare Potrivite

Vei învăța cum să analizezi sursele de finanțare disponibile și cum să le identifici pe cele mai potrivite, luând în considerare nevoile specifice și obiectivele de dezvoltare.

+ 3 Ghidul solicitantului

Vei învăța să analizezi ghidul solicitantului și să extragi informațiile esențiale în procesul accesării unei finanțări nerambursabile.

+ 4. Criterii de Eligibilitate pentru Solicitanți

În această secțiune, vei învăța criteriile esențiale de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinești pentru a accesa fondurile europene, asigurându-te că proiectul tău este în concordanță cu cerințele finanțatorului.

+ 5. Cheltuieli eligibile și cheltuieli neeligibile

Vei înțelege distincția crucială dintre cheltuielile eligibile și cele neeligibile, asigurându-te că fiecare aspect al proiectului tău este aliniat cu regulamentele finanțatorului.

+ 6. Documentația Necesară Accesării Fondurilor Europene

Pentru a accesa un program de finanțare, este esențial să ai la îndemână documentația necesară. În general, aceasta poate include un plan de afaceri detaliat, o cerere de finanțare și diverse documente justificative care să ateste capacitatea de implementare și sustenabilitatea proiectului.

+ 7. Cerințele Clientului

În cadrul acestei secțiuni vei învăța să integrezi cerințele clientului în documentația necesară accesării fondurilor nerambursabile, astfel încât să respecți în continuare prevederile ghidului solicitantului.

+ 8. Culegerea Informațiilor Necesare

Vei învăța cum să lucrezi cu fișe de date, chestionare și liste de documente, astfel încât colectezi și să organizezi informațiile necesare pentru a întocmi planul de afaceri rapid și eficient.

+ 9. Istoricul solicitantului

În cadrul acestei secțiuni vei învăța să analizezi informațiile privind istoricul firmei solicitante, precum activitatea desfășurată până în prezent, datele financiare sau dotarea tehnică.

+ 10. Întocmirea bugetului investiției

Bugetul investiției este elementul central al proiectului tău. Vei învăța cum să identifici și să estimezi corect toate costurile implicate, asigurându-te că bugetul tău este realist și sustenabil.

+ 11. Planul Financiar și Sursele de Finanțare ale Investiției

În cadrul acestui modul vei învăța să întocmești un plan financiar detaliat care să evidențieze sursele de finanțare disponibile și modul în care acestea vor fi utilizate pentru a acoperi în întregime costurile proiectului. 

+ 12. Diagrama Gantt și Eșalonarea Investiției

Cu ajutorul diagramei Gantt vei înțelege cum să organizezi și să programezi fiecare etapă a proiectului pentru a asigura o implementare eficientă și în timp util. Vom examina, de asemenea, modalități de eșalonare a investiției pentru a maximiza eficiența  proiectului de investiții.

+ 13. Estimarea Veniturilor Generate de Investiție

Vei înțelege modul în care sunt estimate veniturile proiectului tău pe baza pieței țintă și a produselor sau serviciilor oferite. Veți învăța cum să calculezi veniturile potențiale și să identifici oportunitățile de creștere a cifrei de afaceri.

+ 14. Estimarea Cifrei de Afaceri pentru Perioada de Prognoză

În cadrul acestei secțiuni vei elabora o prognoză financiară detaliată a veniturilor și cheltuielilor pentru întreaga perioadă analizată, ținând cont de capacitatea de producție, sezonalitatea afacerii și potențialul de creștere identificat pentru anii următori.

+ 15. Cheltuieli Directe și Cheltuieli Indirecte

Vom examina diferența dintre cheltuielile directe și cele indirecte și modul în care acestea influențează costurile totale ale proiectului. Vei învăța să identifici și să gestionezi eficient aceste cheltuieli pentru a optimiza resursele financiare disponibile.

+ 16. Cheltuielile cu Materiile Prime și Utilitățile

Vei estima costurile cu materiile prime și utilitățile necesare în funcție de specificul activității afacerii tale. Vei înțelege importanța controlului acestor costuri și impactul lor asupra rentabilității afacerii.

+ 18. Cheltuielile cu Personalul. Salarii și Contribuții Sociale

Vom estima cheltuielile legate de personalul angajat în cadrul afacerii, respectiv salariile nete și brute și contribuțiile sociale datorate de angajat și angajator. 

+ 19. Cheltuielile cu Taxele și Impozitele Locale

Vom analiza cheltuielile asociate cu taxele și impozitele locale, inclusiv modalitățile de calcul în vederea includerii lor în cadrul planului de afaceri. Vei învăța să identifici și să planifici aceste costuri în avans, asigurându-te că afacerea ta respectă legislația fiscală și are o gestionare eficientă a resurselor financiare.

+ 20. Finanțarea Investiției prin Credit Bancar

În cadrul acestui modul al cursului vom analiza posibilitatea finanțării totale sau parțiale a proiectului de investiții prin intermediul unui credit bancar. Vom analiza, de asemenea, perioada de rambusare și costurile asociate: dobânzi și comisioane. 

+ 21. Analiza Veniturilor și Cheltuielilor

La final, vom verifica structura veniturilor și cheltuielilor prognozate și vom lua decizii privind ajutarea ipotezelor de lucru.

+ 22. Întocmirea Fluxului de Numerar

Vei învăța să întocmești și să interpretezi fluxul de numerar al afacerii analizate, urmărind intrările și ieșirile de numerar în perioadele de implementare și prognoză. Vom discuta modalități de optimizare a fluxului de numerar și de anticipare a nevoilor financiare ale afacerii în cauză.

+ 23. Corectarea Ipotezelor de Lucru

Vom revizui ipotezele de lucru inițiale și vom corecta estimările pe baza datelor și informațiilor obținute în timpul cursului. Vei învăța să ajustezi proiecțiile financiare și să-ți optimizezi planurile de afaceri pentru a maximiza șansele de succes.

+ 24. Punctajul Estimat al Investiției

Vom calcula și evalua punctajul estimat al investiției, în conformitate cu criteriile de eligibilitate stabilite de finanțator prin intermediul ghidului solicitantului. Vei înțelege importanța obținerii unui punctaj competitiv și strategiile pentru îmbunătățirea acestuia.

+ 25. Întocmirea Planului de Afaceri

Vom finaliza cursul cu elaborarea și prezentarea unui plan de afaceri complet, care să cuprindă toate aspectele discutate și să ofere o viziune clară și concisă asupra proiectului tău. Vei avea toate instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-ți dezvolta afacerea și a accesa fondurile europene în mod eficient și sustenabil.

Pentru că știm cât este de important să ai SUCCES IMEDIAT, îți oferim în plus:

+ 4 BONUSURI GRATUITE

care te vor ajuta să accesezi până la 200.000 de lei:

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Bonus #1

O aplicație electronică pentru generarea planului de afaceri

icons8 tick box 24 Primești o aplicație electronică și instrucțiunile de completare pentru generarea întregului conținut al planului de afaceri:

 • bugetul investiției;
 • Diagrama Gantt a proiectului;
 • planul financiar;
 • estimarea veniturilor proiectului;
 • estimarea cheltuielilor;
 • graficul de rambursare a creditului necesar implementării proiectului;
 • fluxul de numerar al proiectului;
 • verificări automate ale calculelor efectuate;
 • criterii de evaluare.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Bonus #2

Ghidul solicitantului și sintezele acestuia

icons8 tick box 24 Primești analiza ghidului solicitantului într-o manieră simplă și ușor de înțeles:

 • criteriile de eligibilitate;
 • lista cheltuielilor eligibile;
 • criteriile de evaluare;
 • documentele necesare întocmirii și depunerii cererii de finanțare.  
CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Bonus #3

Fișe de lucru

icons8 tick box 24 Chestionar de consultanță; 

icons8 tick box 24 Lista documentelor necesare întocmirii planului de afaceri.

Cum se întocmește bugetul unui proiect

Bonus #4

Plan de afaceri

icons8 tick box 24 Află care sunt costurile totale generate de investiție în perioda de implementare (1 an) și monitorizare (3 ani), astfel încât să poți analiza sustenabilitatea proiectului tău:

 • costurile cu forța de muncă (salarii și contribuții sociale);
 • cheltuielile cu chiria la sediul incubatorului de afaceri;
 • cheltuieile cu polița de asigurare pentru întreaga perioadă de implementare și monitorizare;
 • cheltuielile cu dobânzile și comisioanele generate de creditul punte și (eventual) creditul de cofinanțare;
 • alte costuri generate de afacere.

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.650,00 lei.Prețul curent este: 750,00 lei.

Uite tot ce PRIMEȘTI dacă Comanzi ACUM Cursul Online

Curs practic pentru scrierea proiectelor

icons8 tick box 24 Aplicație electronică pentru generarea prognozelor economice – 4.500 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24 Sintezele ghidului solicitantului – 299 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24 Fișe de lucru 450 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24Plan de afaceri model – 650 lei GRATUIT

Valoare Totală Bonusuri:

5.899 Lei

Îți oferim toate bonusurile de mai sus în mod gratuit

GRATUIT

Dacă te înscrii acum în Academia de Finanțare

-Curs practic pentru scrierea proiectelor finanțate din fonduri europene –

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.650,00 lei.Prețul curent este: 750,00 lei.

Află mai multe

detalii

Scrie-ne întrebările tale legate de acest curs și-ți vom oferi în cel mai scurt timp toate detaliile necesare. 

14 + 13 =

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest