fbpx

Curs practic Online 

Scrierea proiectelor  

inveti. lucrezi. Simulezi.  

 

Aplicație Generare Prognoze

Modele de Succes de Planuri de Afaceri și Prognoze Economice

Ce Obții la Curs

Genereazi Rapid si Corect Planuri de Afaceri

Primești acces la o aplicație electronică cu ajutorul căreia vei întocmi bugetul investiției, vei estima venituri și cheltuieli.

Generezi Rapid Prognoze Economice

Primești acces la o aplicație electronică cu ajutorul căreia vei întocmi bugetul investiției, vei estima venituri și cheltuieli și vei genera prognozele economico-financiare necesare oricărui proiect finanțat din fonduri nerambursabile.

Tutoriale video

Vei înțelege termenii utilizați în cadrul unui plan de afaceri urmărind tutoriale video pentru

agsdix-null

Poți relua cursul oricând

Primești acces la o aplicație electronică cu ajutorul căreia vei întocmi bugetul investiției, vei estima venituri și cheltuieli și vei genera prognozele economico-financiare necesare oricărui proiect finanțat din fonduri nerambursabile.

i

Aspectele Legsilative de care sa ții cont

Aspectele teoretice, legislative de care trebuie să ții cont atunci când întocmești un plan de afaceri, pentru a evita probleme, sunt prezentate în cadrul suportului de curs cu peste 70 de pagini A4.

Sprijin din partea altor consultanti cu Experiență

Poți solicita prijin din partea unui consultant cu experiență de fiecare dată când folosești aplicația electronică pentru a genera o prognoză, în timpul cursului sau în cadrul proiectelor viitoare.

Curs 1

Curs practic pentru scrierea proiectelor

Consultanții în accesarea fondurilor nerambursabile, dar și analiștii financiari, întocmesc frecvent planuri de afaceri și prognoze economico-financiare pentru clienții lor.

Urmând acest curs, vei putea învăța să generezi corect și rapid următoarele secțiuni ale proiectului:

  • bugetul investiției;
  • diagrama Gantt a activităților;
  • prognoza veniturilor în cadrul proiectului;
  • prognoza cheltuielilor generate de investiție;
  • cash-flow, buget și cont de profit și pierdere.

Materiale de Descărcat

Cursurile conțin fișe de lucru, aplicații în excel, formulare și modele de bună practică din experiența consutanților noștri.

Acces pe orice Dizpozitiv

Cursurile online pot fi accesate cu ușurință de pe orice dispozitiv vei folosi, fie telefon, tabletă sau laptopul de acasă sau de la birou.

Informații Unice

În cadrul Academiei de Finanțare poți testa gratuit calitatea cursurilor nostre. Înscrie-te și urmează gratuit primele două cursuri online.

k

Conținut de Calitate

Fiecare curs disponibil în cadrul Academiei de Finanțare dispune de tutoriale video, suport de curs și aplicații practice.

Strategii de Creștere

Materialele disponibile în cadrul cursurilor online pot fi aplicate instant în cadrul propriilor proiecte de investiții.

g

Informații Practice

Aplicațiile și planurile de afaceri prezentate sunt preluate din proiecte reale și pot fi utilizate ca model de către cursanți.

Despre Academia De Finanțare

Academia de Finanțare este o platformă educațională unică în România care vine în sprijinul antreprenorilor prin conținut practic și de calitate privind dezvoltarea afacerilor prin accesarea fondurilor nerambursabile europene și naționale.

Cursurile online dezvoltate în cadrul Academiei de Finanțare vizează toate aspectele întocmirii planului de afaceri și implementării cu succes a proiectului de investiții.

Materialele prezentate sunt preluate din proiecte reale, întocmite și implementate cu succes în ediții anterioare de finanțare, atât din fonduri europene, cât și naționale.

cursuri online

lecții video

Pagini suport de curs

Abonați online

Aplicație electronică

Generezi bugetul și prognozele

În cadrul acestui curs vom discuta despre informațiile utile, aptitudinile cerute și calificările necesare unui consultant debutant.

Un consultant debutant poate întocmi proiecte ca o activitate part-time, colaborator al unei firme de consultanță sau în domenii de activitate în care are deja expertiză dovedită.

Ce spun cei care au participat la Cursurile Online

Academia de Finanțare

“Cursurile online sunt bine structurate, informația este împărțită în lecții ușor de parcurs. Am reluat cursul de trei ori până în prezent pentru a mă familiariza cu termenii și a învăța pașii necesari accesării fondurilor nerambursabile.”

Sanda Danci

SC Nord Consulting Borșa SRL - Maramureș

“Fiecare lecție conține un videoclip, dar și informații scrise, astfel că pot parcurge informațiile utile în ambele modalități: mai întâi urmăresc tutorialul video, apoi citesc suportul de curs pentru a-mi însuși informațiile noi prezentate în timpul cursului.”

Diana Roman

SC Romfond Consult SRL - Bihor

“Informațiile despre accesarea fondurilor nerambursabile sunt greu de găsit, atunci când nu știi de unde să începi. Am găsit în cadrul Academiei de Finanțare toate informațiile necesare în cadrul cursului pe care l-am parcurs. Acum știu care sunt site-urile oficiale pe care trebuie.”

Mircea Arfire

SC MavConsult HR SRL - Galați

“Prin prisma activității desfășurate, cunosc zi de zi mici fermieri care au nevoie de finanțare pentru a-și dezvolta micile ferme pe care le dețin. Am luat decizia de a deveni consultant și am găsit în cadrul Academiei de Finanțare toate informațiile și instrumentele de care am nevoie la început de drum.”

Victor Șerban

București

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.