Curs Online Acreditat ANC

Curs Expert accesare fonduri europene

Cursul se va desfășura live prin ZOOM în perioada: 05 Februarie – 23 Februarie 2024

Certificat recunoscut ANC pentru absolvenții de studii superioare

i

Zeci de resurse disponibile în contul personal

Reluarea cursurilor gratuit, oricând în viitor

Instrumente utile pentru accesarea fondurilor europene și implementarea proiectelor de investiții

Preț Exclusiv

Prețul inițial a fost: 1.250,00 lei.Prețul curent este: 750,00 lei.

Curs Expert accesare fonduri europene

Învață să accesezi fonduri europene pentru proiectele tale sau ale clienților tăi

Cursul online de Expert Accesare Fonduri Europene reprezintă un program de formare și instruire dedicat persoanelor interesate de accesarea fondurilor europene și naționale și gestionarea eficientă a proiectelor de investiții.

Acest curs oferă participanților instrumentele și cunoștințele esențiale pentru întocmirea și implementarea cu succes a proiectelor de investiții. Cursanții vor primi aplicații electronice utile pentru identificarea programelor optime de finanțare, întocmirea bugetului investiției, întocmirea planului de afaceri, gestionarea procedurilor de achiziții și întocmirea cererilor de plată sau rambursare ale proiectelor de investiții.

Scopul principal al cursului este acela de a forma profesioniști capabili să înțeleagă în profunzime cerințele și procesele unui proiect, de la conceptualizare și planificare până la implementare și gestionare. 

La finalul acestui curs Expert accesare fonduri europene și promovarea examenului final, participanții vor obține un certificat acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, validând competențele dobândite, conform standardului ocupațional Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene cod COR 242213.

Cui se adresează acest curs?

Curs Expert accesare fonduri europene acreditat ANC

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriAntreprenori și Manageri: Persoanele care conduc sau sunt implicate în gestionarea afacerilor și doresc să acceseze fonduri europene pentru a dezvolta proiecte, extinde sau diversifica activitățile curente ale societăților lor.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriReprezentanți ai Organizațiilor Non-Guvernamentale (ONG-uri): Persoanele care lucrează în cadrul ONG-urilor și doresc să învețe cum să acceseze fonduri europene pentru a susține proiecte sociale, de mediu, culturale sau educaționale.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriFuncționari Publici și Angajați în Administrație: Persoanele care activează în sectorul public și doresc să înțeleagă procesele de accesare a fondurilor europene pentru a le implementa în proiecte locale, regionale sau naționale.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriSpecialiști în cadrul echipelor de implementare ale proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile: Manageri de proiect, responsabili achiziții publice, responsabili financiari, responsabili tehnici, responsabili comunicare, responsabili resurse umane care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în accesarea și gestionarea fondurilor europene.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriConsultanți și Experți Independenți: Persoanele care oferă consultanță și suport pentru accesarea fondurilor europene și care doresc să-și completeze cunoștințele și să-și îmbunătățească abilitățile în acest domeniu.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriStudenți și Absolvenți interesați de o nouă carieră: Persoanele care studiază sau au absolvit domenii precum economie, finanțe, relații internaționale și sunt interesați de posibilitățile de finanțare europene pentru proiectele viitoare sau pentru a-și îmbunătăți șansele de angajare în domeniul fondurilor europene.

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.250,00 lei.Prețul curent este: 750,00 lei.

Lectorii cursului

Cursul online de Expert accesare fonduri europene este susținut de doi lectori cu experiență practică în întocmirea și implementarea cu succes a proiectelor de investiții finanțate din fonduri nerambursabile europene sau naționale.

Marian Dumitrache este consultant în accesarea fondurilor europene cu o experiență practică de 17 ani, realizând planuri de afaceri și prognoze economice în cadrul unor programe de finanțare precum SAPARD, Programul Național de Dezvoltare Rurală, Programul Operațional Regional, Programul Operațional de Competitivitate.

Corina Dincă este expert contabil membru Ceccar și auditor financiar membru CAFR și are experiență practică în managementul financiar al proiectelor finanțate prin intermediul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA) și Capital Uman (POCU).

Marian Dumitrache consultant fonduri europene și naționale

Marian Dumitrache

Consultant fonduri europene

Corina Dincă Consultant fonduri europene

Corina Dincă

Expert contabil și auditor financiar

Înscrie-te la curs și află cum să accesezi fonduri europene:

Curs Expert accesare fonduri europene online Etapa de identificare

# 1

Identificarea nevoilor societății și a surselor de finanțare

Vei afla la acest Curs Expert Accesare Fonduri Europene online care sunt instituțiile implicate în gestionarea fondurilor europene și sursele oficiale de informare pentru proiectul tău.

Vei învăța despre:

 • analiza necesităților și nevoilor la nivelul unei organizații sau comunități;
 • programele operaționale aflate la dispoziția beneficiarilor privați sau publici;
 • identificarea programului optim de finanțare.

Resurse disponibile:

 • tutoriale video;
 • suport de curs;
 • fișe de lucru și aplicații electronice.
Curs Expert accesare fonduri europene online Etapa de pregătire

# 2

Pregătirea documentației necesare

În cadrul acestui curs expert accesare fonduri europene primești modele de planuri de afaceri și cereri de finanțare întocmite și implementate cu succes în cadrul edițiilor anterioare ale principalelor programe de finanțare.

Poți urmări tutorialele video disponibile în contul personal pentru întocmirea propriului tău proiect, iar în cadrul seminariilor live primești suport din partea comunității și a lectorilor.

Resurse disponibile:

 • tutoriale video;
 • suport de curs electronic;
 • modele de planuri de afaceri, cereri de finanțare.
Curs expert accesare fonduri europene online Evaluarea proiectului

# 3

Evaluarea proiectului de investiții

După depunerea cererii de finanțare, proiectele vor fi evaluate, urmând să fie selectate pentru finanțare sau respinse ca fiind neconforme sau neeligibile. În cadrul acestui modul sunt analizate activitățile parcurse de un proiect de investiții după depunerea sa. 

Resurse disponibile:

 • tutoriale video;
 • suport de curs electronic;
 • modele de grile de evaluare;
 • contestații ale raportului de evaluare.
Curs Expert accesare fonduri europene online Etapa de contractare

# 4

Contractarea fondurilor nerambursabile

După parcurgerea etapei de evaluare, finanțatorul publică lista proiectelor selectate pentru finanțare. 

În cadrul acestui modul sunt prezentate activitățile și documentele necesare semnării contractului de finanțare. 

Resurse disponibile:

 • tutoriale video;
 • suport de curs electronic;
 • modele de contracte de finanțare și analiza lor;
 • aplicații practice.
Curs expert accesare fonduri europene Etapa de implementare

# 5

Implementarea proiectului de investiții

Primești acces la procedurile de achiziții și implementare pe care beneficiarii privați trebuie să le desfășoare după aprobarea proiectului și semnarea contractelor de finanțare.

La achiziționarea Curs Expert Accesare Fonduri Europene vei primi  întreaga documentație de achiziție și implementare în format editabil pentru proiectele finanțate prin intermediul fondurilor naționale și europene.

Resurse disponibile:

 • tutoriale video;
 • suport de curs electronic;
 • proceceduri de achiziții editabile;
 • cereri de plată sau rambursare;
 • legislație.
Curs Expert accesare fonduri europene online Monitorizarea proiectului

# 6

Monitorizarea proiectului de investiții

În cadrul acestui modul sunt disponibile tutoriale video și materiale informative privind menționerea obligațiilor asumate de beneficiar după finalizarea implementării proiectului de investiții.

Resurse disponibile:

 • tutoriale video;
 • suport de curs electronic;
 • legislație.

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.250,00 lei.Prețul curent este: 750,00 lei.

Primești un certificat de absolvire

La promovarea examenului final vei primi un certificat acreditat ANC, recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru ocupația Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene – cod COR 242213

curs accesare fonduri europene - Certificat absolvire - acreditat ANC

Eliberat GRATUIT la finalul cursului.

În conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și al Ministrului Educației, Cercetării și Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificării formării profesionale a adulților.

icons8 tick box 24 Validarea competențelor dobândite: Certificatul de absolvire confirmă faptul că ai parcurs cu succes cursul și ai acumulat cunoștințele necesare în domeniul managementului de proiect;

icons8 tick box 24 Recunoașterea și credibilitatea: Certificatul îți oferă o dovadă tangibilă a efortului și implicării tale în acest domeniu, sporind astfel credibilitatea în fața angajatorilor sau a altor entități interesate;

icons8 tick box 24 Rețele și oportunități de colaborare: Prin absolvirea cursului și obținerea certificatului, vei  avea acces la comunitatea de profesioniști a Academiei de Finanțare, deschizând astfel uși către colaborări și parteneriate;

icons8 tick box 24 Autoîmbunătățire: Obținerea unui certificat confirmă investiția de timp și efort depuse în învățarea și dezvoltarea competențelor de planificare, organizare, control a proiectelor de investiții.

Pentru că ne dorim ca tu să ai SUCCES IMEDIAT în aplicarea noilor cunoștințe dobândite, îți mai oferim:

+ 4 BONUSURI GRATUITE

care să te ajute și mai mult:

suport curs Expert accesare fonduri europene

Bonus #1

Suport de curs Expert accesare fonduri europene

icons8 tick box 24 Suportul de curs este tipărit în format A5 și este livrat gratuit prin curier oriunde în România.

Suportul de curs Expert accesare fonduri europene dezvoltă subiectele abordate în timpul cursului online și oferă suplimentar studii de caz și formulare utile unui consultant în accesarea fondurilor europene.  

Cum se întocmește planul de afaceri

Bonus #2

Aplicații electronice pentru întocmirea documentației

icons8 tick box 24 Aplicațiile distribuite în cadrul cursului Expert accesare fonduri europene generează bugetul investiției, diagrama Gantt a investiției, prognoza de venituri și cheltuieli, întocmirea planului de afaceri, a cererilor de plată sau rambursare.

Grupul Facebook Academia de finantare

Bonus #3

Acces Gratuit într-un grup de lucru-Suport

icons8 tick box 24 După finalizarea cursului, vei avea posibilitatea de a te înscrie într-un grup de lucru în care vei găsi sprijin din partea comunității pentru întocmirea și implementarea proiectelor de investiții. 

Vei putea afla răspunsuri la întrebări și vei putea găsi colaboratori pentru proiectele tale.

Curs Expert Accesare Fonduri Europene - CD Materialele cursului

Bonus #4

CD Accesarea fondurilor europene

icons8 tick box 24 Conținutul acestui CD poate fi descărcat în format electronic alături de celelalte resurse ale cursului Expert accesare fonduri europene.

icons8 tick box 24 Sunt incluse următoarelele resurse: legislație națională și europeană, modele de proiecte (planuri de afaceri și cereri de finanțare), ghiduri practice.  

Uite tot ce PRIMEȘTI dacă Comanzi ACUM Cursul Online

Curs Expert accesare fonduri europene online acreditat ANC

icons8 tick box 24 Suport de curs Expert accesare fonduri europene – livrat prin curier oriunde în România – 99 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24Aplicații electronice pentru întocmirea planului de afaceri – 950 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24Acces Gratuit într-un grup de lucru-Suport150 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24 CD Accesarea fondurilor europene în perioada 2021-2027 – 199 Lei GRATUIT

 

Valoare Totală Bonusuri:

1.398 Lei

PRIMEȘTI ACUM toate bonusurile de mai sus

GRATUIT

prin înscrierea la

Curs Expert accesare fonduri europene online acreditat ANC 

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.500,00 lei.Prețul curent este: 749,00 lei.

Află mai multe detalii

Scrie-ne întrebările tale legate de acest curs și-ți vom oferi în cel mai scurt timp toate detaliile necesare. Contactează-ne telefonic sau prin intermediul formularului online.

4 + 4 =

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest