Aplicație electronică

Grila de evaluare a eligibilității și punctajului

pentru proiectele depuse în cadrul programelor de finanțare din fonduri nerambursabile

conference illustration 07

Grila de evaluare a eligibilității și punctajului

pentru proiectele finanțate din fonduri europene

Aplicația electronică îți permite să obții rapid și precis informații esențiale privind eligibilitatea societății pentru depunerea unui proiect finanțat din fonduri nerambursabile.

Aplicația prelucrează datele introduse, inclusiv informațiile referitoare la ultimul exercițiu financiar încheiat și estimează automat:

 • rata cofinanțării din fonduri proprii: Este calculată suma pe care solicitantul trebuie să o aloce proiectului, în funcție de condițiile ghidului solicitantului;
 • valoarea ajutorului financiar nerambursabil: Este estimată suma care ar putea fi obținută ca finanțare nerambursabilă, știind limitele minime și maxime impuse de către finanțator și condițiile specifice privind mărimea firmei, amplasamentul proiectului, sursele de finanțare;
 • eligibilitatea solicitantului: Sunt verificate criteriile de eligibilitate stabilite în ghidul solicitantului;
 • punctajul estimat: Sunt evaluate criteriile de punctaj incluse în cadrul grilei de evaluare tehnico-financiare.
 • Obligațiile asumate: sunt prezentate obligațiile asumate de către solicitant în toate etapele pe care proiectul le va parcurge.

Cu ajutorul acestei aplicații vei putea evalua rapid eligibilitatea și perspectivele de obținere a finanțării nerambursabile pentru proiectele tale de investiții. 

De ce trebuie să folosești Aplicația noastră

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriRapiditate și Precizie: Obții în câteva momente o evaluare detaliată a eligibilității proiectului tău de investiții, eliminând necesitatea analizelor manuale.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriSimplificarea Procesului: Aplicația oferă o imagine clară și ușor de înțeles a cerințelor și procesului de obținere a finanțării nerambursabile.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriEficiență în Planificare: Te ajută să te pregătești mai bine pentru depunerea proiectului și să înțelegi obligațiile implicate în obținerea finanțării, dar și în etapele viitoare de implementare a investiției.

Aplicațiile folosite

Aplicațiile folosite pentru generarea bugetului investiției și a prognozelor economice necesare întocmirii planului de afaceri respectă prevederile ghidului solicitantului, precum și forma și conținutul machetelor publicate de autorități, respectiv Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Agențiile de Dezvoltare Regională și alte autorități finanțatoare, după caz. Aplicațiile sunt actualizate pe întreaga durată a procesului de consultare publică și în perioada în care sesiunile de depunere a proiectelor sunt active. Modificările aduse de autorități asupra ghidului solicitantului, formularelor și machetelor de lucru vor fi integrate în cadrul aplicațiilor oferite de Academia de Finanțare în cel mai scurt timp.

Verifică și alte programe de finanțare 2024-2027 pentru care poți utiliza aplicații în vederea întocmirii bugetelor și prognozelor economice.

Află mai multe

detalii

Scrie-ne întrebările tale legate de acest curs și-ți vom oferi în cel mai scurt timp toate detaliile necesare. 

9 + 14 =

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest