Idei de afaceri femeia antreprenor 2022

Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022

 

Programul Femeia Antreprenor 2022 acordă un ajutor financiar nerambursabil de până la 200.000 de lei pentru demararea sau dezvoltarea unor afaceri deținute în procent majoritar de către femei.

Bugetul disponibil pentru ediția din acest an permite finanțarea unui număr de cel puțin 800 de microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri), indiferent de anul înființării lor la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Ajutorul financiar nerambursabil poate fi folosit, în special, pentru achiziția de utilaje și echipamente tehnologice, însă și alte investiții sunt permise. .

Conform procedurii de implementare lansate în dezbatere publică de către Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, programul Femeia Antreprenor 2022 acordă cele mai mari șanse de finanțare activităților de producție saa celor din sfera industriilor creative. Dintre acestea, am selectat zece idei de afaceri Femeia Antreprenor 2022 pe care le prezentăm în cele ce urmează:

Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022: Firmă de producție software

idei de afaceri femeia antreprenor 2022 producție software

Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022 Producție Software, IT, Web Design

IMM-urile cu activitate în domeniul producției de software își desfășoară activitatea în baza codului CAEN 6201. Programul de finanțare Femeia Antreprenor 2022 poate fi accesat de către firmele cu acționariat majoritar feminin pentru a crea și vinde următoarele servicii:

 • crearea și dezvoltarea de site-uri web;
 • crearea aplicațiilor software mobile;
 • dezvoltarea de baze de date;
 • modificarea aplicațiilor existente, conform noilor necesități ale clienților.

Citește mai mult despre investiția necesară și etapele realizării unui proiect pentru înființarea unei firme IT producție software prin intermediul programului Femeia Antreprenor 2022.

Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022: Consultanță tehnică

idei de afaceri femeia antreprenor 2022 inginerie și consultanță tehnică


Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022 Inginerie și Consultanță Tehnică

Activitățile de inginerie și consultanță tehnică se desfășoară în baza codului CAEN 7112, care prevede:

 • dezvoltarea unor proiecte de inginerie civilă, hidraulică și de trafic;
 • dezvoltarea unor proiecte de gospodărire a apelor;
 • dezvoltarea unor proiecte privind instalații de aer conditionat, refrigerare, sanitare și de control al poluării;
 • cartografie, topografie.

Află care sunt pașii necesari înființării și dezvoltării, prin intermediul programului Femeia Manager 2022, a unei firme de topografie.

Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022: Producție de fier forjat

idei de afaceri femeia antreprenor 2022 producție fier forjat

Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022 Producție de Fier Forjat

Clienții acestei afaceri sunt reprezentați, pe de o parte, de magazinele de materiale de construcții sau amenajări, iar pe de altă parte de persoanele fizice care achiziționează în mod direct de la producător subansamble sau ansamble complete realizate din fier forjat.

Cererea pentru produsele din fier forjat este direct legată de sectorul construcțiilor rezidențiale, aceasta reprezentând cea mai mare parte a pieței potențiale de desfacere.

La fel ca și alte activități de fabricare a construcțiilor metalice, producția de fier forjat se desfășoară în baza codului CAEN 2511 .

O activitate de producție a fierului forjat face necesară achiziția de utilaje și echipamente tehnologice într-un procent mai mare de 60% din valoarea maximă a ajutorului acordat.

Prin urmare, producția de fier forjat are șanse foarte mari de finanțare în prodgramul Femeia Antreprenor 2022 și poți citi mai multe informații privind investiția necesară.

  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022: Brutărie

  idei de afaceri femeia antreprenor 2022 brutărie

  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022 Brutarie

  Consumul de pâine și produse de panificație este ridicat în România, fiind printre cele mai mari din toată Uniunea Europeană. Prin urmare, înființarea unei brutării în mediul urban sau rural poate fi demarată prin intermediul programului Start-up Nation 2022, ajutorul acordat fiind de 100% din valoarea eligibilă a proiectului.

  Citește mai multe detalii despre finanțarea unei brutării prin intermediul programului Femeia Antreprenor 2022.

  Idei de Afaceri Femeia Manager 2022: Cofetărie

  idei de afaceri femeia antreprenor 2022 cofetărie

  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022 – Cofetărie

  Produsele de cofetărie și patiserie sunt apreciate de către consumatori pe toată durata anului, fără a fi afectate de sezonalitatea specifică altor domenii de activitate.

  Cofetăriile, la fel ca și brutăriile, își desfășoară activitatea în baza codului CAEN 1071.

  Investiția necesară înființării unei cofetării cuprinde cuptoare, malaxoare, mașini pentru preparat creme, înghețată, fursecuri, dar și alte ustensile necesare în fluxul de producție.

  Dacă ești interesat de înființarea unei cofetării prin intermediul programului Femeia Manager 2022, află cum trebuie să începi acest proiect.

  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022: Agenție de publicitate

  idei de afaceri femeia antreprenor 2022 agenție de publicitate
  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022 – Agenție de Publicitate

  O agenție de publicitate își desășoară activitatea în baza codului CAEN 7311, una dintre activitățile cu cele mai mari șanse de a primi finanțare în ediția Femeia Antreprenor 2022.

  O agenție de publicitate își poate achiziționa echipamente IT, soluții software și poate realiza alte cheltuieli menționate în pachetul digital (voucherul de digitalizare), precum crearea unui site web de prezentare.

  Idei de Afaceri Femeia Manager 2022: Fabrică de mobilă

  idei de afaceri femeia antreprenor 2022 fabrică de mobilă

  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022 – Fabrică de Mobilă

  Programul de finanțare poate fi accesat și de către antreprenorii care vor să-și înființeze o fabrică de mobilă în baza codului CAEN 3109.

  Pentru demararea activității, o fabrică de mobilă trebuie să fie dotată cu utilaje și echipamente pentru producția de canapele, fotolii, scaune, bănci, mobilier complet pentru dormitoare sau sufragerii.

  Astfel, atingerea și depășirea procentului de 60% necesar obținerii punctajului maxim în cadrul grilei de evaluare nu va fi o problemă pentru antreprenorii din acest domeniu de activitate.

  De asemenea, tăierea și rindeluirea lemnului (cod CAEN 1610) este o altă idee de afaceri ce poate fi finanțată cu succes prin intermediul programului Femeia Antreprenor 2022.

  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022: Producția de uși și ferestre din termopan

  idei de afaceri femeia antreprenor 2022 geamuri termopan

  Idei de Afaceri Femeia Manager 2022 – Producție de Uși și Ferestre din Termopan

  Activitățile de producție a materialelor din plastic pentru construcții, precum uși, ferestre sau pardoseli se încadrează în codul CAEN 2223 și păstrează șanse maxime de finanțare în cadrul programului Femeia Antreprenor 2022.

  Antreprenorii pot include în cadrul planurilor de afaceri achiziția de utilaje și echipamente tehnologice, decontarea utilităților înregistrate în procesul de producție, dar și alte cheltuieli precum realizarea unui site web de prezentare sau cheltuieli de promovare a afacerii.

  Citește mai mult despre înființarea unei firme de tâmplărie PVC și geamuri termopan prin intermediul programului Femeia Antreprenor 2022.

  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022: Fabricarea de articole textile

  idei de afaceri femeia antreprenor 2022 confecții textile

  Idei de Afaceri Start Up Nation 2022 – Femeia Antreprenor Textile

  Produsele textile realizate din materiale de calitate își câștigă o pondere din ce în ce mai mare pe piață. Pe măsură ce veniturile clienților cresc, iar gusturile vestimentare se diversifică, atelierele de producție a costumelor la comandă sau a altor articole vestimentare (cămăși, rochii, rochii de mireasă, etc) vor deveni afaceri din ce în ce mai atractive pentru antreprenorii cu experiență practică și îndemânare.

  Producția de articole textile se încadrează în codul CAEN 1413 pentru care antreprenorii pot solicita sprijin financiar nerambursabil de până la 200.000 de lei.

  Pentru șanse maxime de finanțare, bugetul proiectului trebuie să includă cheltuieli cu achiziția de utilaje și echipamente precum:

  • echipamente pentru măsură și desen;
  • echipamente pentru tăiat;
  • echipamente pentru cusut;
  • echipamente pentru călcat materiale textile.

  Citește în ce constă finanțarea unei fabrici de articole textile prin intermediul programului Femeia Antreprenor 2022.

  Idei de Afaceri Femeia Manager 2022: Tipografie

  idei de afaceri femeia antreprenor 2022 tipografie

  Idei de Afaceri Femeia Antreprenor 2022 – Tipografie

  Realizarea unei tipografii poate fi finanțată prin intermediul programului Femeia Antreprenor 2022 cu până la 200.000 de lei. Antreprenorii trebuie să aloce cel puțin 60% din bugetul investiției către achiziția de utilaje și echipamente tehnologice precum:

  • mașină de tipărit;
  • echipamente pentru capsat;
  • mașini de fălțuit și ștanțat;
  • mașini de broșat.

  Citește mai multe informații despre înființarea unei tipografii prin intermediul programului Femeia Antreprenor 2022.

  Lista tuturor activităților eligibile în cadrul programului Femeia Manager 2022 poate fi consultată pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

  Vrei să accesezi Femeia Antreprenor 2022?

  Îți punem la dispoziție 3 modalități simple pentru a putea accesa Start Up Nation 2022 mai ușor. Trebuie doar să alegi puțin mai jos varianta care ți se potrivește:

  Consultanță Femeia Antreprenor 2022

  Grupul Facebook -Academia de Finanțare

  Înscrie-te în GRUPUL FACEBOOK și află primul noutățile.

  PNRR Energie

  PNRR Energie

  PNRR Energie Componenta 6Componenta 6 din cadrul PNRR Energie dispune de un buget total de 1.620.000.000 euro în scopul de a  promova producția de...

  PNRR Valul renovării

  PNRR Valul renovării

  PNRR Valul renovării Componenta 5Prin intermediul componentei 5 PNRR Valul Renovării se va urmări îmbunătățirea fondului construit printr-o abordare...

  PNRR Transport sustenabil

  PNRR Transport sustenabil

  PNRR Transport sustenabil Componenta 4Componenta 4 din cadrul PNRR Transport sustenabil dispune de un buget total de 7.620.000.000 euro în scopul de...

  PNRR Managementul deșeurilor

  PNRR Managementul deșeurilor

  PNRR Managementul deșeurilor Componenta 3Componenta 3 din cadrul PNRR Managementul deșeurilor dispune de un buget total de 1.239.010.000 euro în...

  Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

  Pin It on Pinterest

  Share This