fbpx

Curs Online

Cum să Dezvolți o afacere online de succes

Lecția 2 – Cum să ai o Prezență Unică și Puternică în Online

  1. Povestea Brandului 

Poveștile inspiră oamenii și creează conexiuni și rapoarte între ei. Fiecare Brand are o poveste reală și un motiv pentru care a început afacerea. Acestea fac parte din Brandul tău iar clienților tăi le place să se identifice cu acestea.

Poveștile au vândut și vor vinde mereu.

Povestea ceasurilor create de designerul Frederic  Graff poate fi o poveste care te inspiră. Acesta a dorit să ofere ceasuri de calitate, de lux, accesibile tuturor.

Iată cum își descrie acesta propria poveste:

”Frederic Graff – un brand care reprezintă astăzi interpretarea clasică a designului și standardul de calitate al ceasurilor elvețiene. Obiectivul echipei – livrarea unor produse de înaltă calitate la un preț accesibil. Designul ceasurilor Frederic Graff este inspirat de natura excepțional de bogată a Elveției. În primul rând sunt matrițele impresionante de munte, cu frumusețea lor reprezentată în carcasele ceasurilor, vârfurile de munte înzăpezite și cristaline, plate ca lacurile de munte din sticlă, care dictează detaliile atunci când creează ceasurile Frederic Graff. Ceasurile noastre sunt echipate doar cu mișcări de cea mai înaltă calitate, realizate de producătorul elvețian Ronda, precum și cristale acoperite cu safir rezistent la zgârieturi, cadrane sidefate și alte componente care fac din ceasurile Frederic Graff una dintre cele mai bune alegeri din această categorie de preț. ” – sursă www.fredericgraff.com

Verifica Bonusul – Tipuri de Povești care Vând pentru a utiliza cu succes Poveștile în vânzări.

Ce transmite fiecare culoare?

CUM SA DEZVOLTI O  AFACERE ONLINE  DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Sursa Imagine: www.elearning.ro

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.