Îți livrăm gratuit prin curier, oriunde în România

Materialele cursurilor

Suporturi de curs

Suporturile de curs conțin informații teoretice privind managementul de proiect și fondurile europene nerambursabile alocate României în perioada 2021-2027.

Caiete de aplicații

Exemplele practice discutate în timpul seminariilor sunt prezentate schematic în cadrul caietelor de aplicații livrate prin curier pentru toate cursurile la care te-ai înscris.

Toate informațiile utile într-un singur document !

Suporturile de curs conțin informațiile teoretice și aspectele practice privind accesarea fondurilor nerambursabile în perioada 2021-2027.

Materialele sunt imprimate la tipografie, în format A5.

Livrarea se face gratuit oriunde în România prin intermediul firmelor de curierat.

Suporturile de curs sunt disponibile pentru descărcare și în format electronic din contul de utilizator.

Prezentarea programelor operaționale

Circuitul fondurilor europene nerambursabile

Instituții implicate și surse oficiale de informare

instrucțiuni pentru completarea planului de afaceri

Instrucțiuni privind întocmirea bugetului și a prognozelor economice

Proceduri dealizate pentru achiziții și plăți

Care sunt primii pași în activitatea de consultanță

Materialele cursurilor sunt livrate gratuit prin curier

Expert accesare fonduri europene suport de curs vol 1

Expert accesare fonduri europene (Volum 1 și 2)

 • Format A5
 • Pagini: 390

Suportul de curs prezintă programelele de finanțare din fonduri nerambursabile pentru perioada 2021-2027, precum și etapele necesare pregătirii, depunerii și implementării unui proiect. Sunt disponibile, de asemenea, instrucțiuni pentru realizarea procedurilor de achiziții și plăți în cadrul proiectului.

caietul participantului fonduri europene

Caietul participantului 

 • Format A5
 • Pagini: 40

Caietul de aplicații grupează principalele exemple discutate în cadrul seminariilor din cadrul cursului de Expert accesare fonduri europene și ajută participanții să identifice corect programul de finanțare optim, să clasifice solicitanții de fonduri nerambursabile ca eligibili și neeligibili, să calculeze bugetul proiectului și planul financiar al investiției, dar și să identifice principalele cheltuieli eligibile ale proiectului.

Suport de curs practic

Curs practic pentru scrierea proiectelor

 • Format A5
 • Pagini: 120

Informațiile prezentate în cadrul suportului de curs sunt corelate cu pașii necesari întocmirii unui plan de afaceri: colectarea informațiilor necesare, întocmirea bugetului ivestiției, realizarea prognozei veniturilor și cheltuielilor, realizarea prognozelor economice, întocmirea fluxului de numerar.

caiet de aplicatii cursul practic

Caiet de aplicații – curs practic

 • Format A5
 • Pagini: 40

Caietul de aplicații prezintă datele necesare întocmirii unei prognoze economice pe baza tutorialelor video disponibile în site și cu ajutorul lectorului în timpul seminariilor live.

Aplicațiile ajută la structurarea informațiilor și a pașilor necesari de parcurs pentru întocmirea unui plan de afaceri.

coperta manager proiect academia de finantare

Manager proiect

 • Format A5
 • Pagini: 200

Suportul de curs prezintă elementele de bază ale întocmirii și implementării proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile europene sau naționale. 

Stabilirea scopului, a obiectivelor generale și specifice, planificarea resurselor, managementul riscurilor și al calității proiectelor sunt detaliate în cadrul suportului de curs. 

Marketig online

Marketing și vânzări online 

 • Format A5
 • Pagini: 60

Suportul de curs prezintă pașii necesari lansării cu succes a unei afaceri online de succes. Sunt prezentate elemente privind brandul, prezență în online, oferte unice de vânzare, tipuri de clienți, realizarea vânzărilor.

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest