Povești de Succes

După absolvirea cursurilor organizate de Academia de Finanțare mulți dintre cursanții noștri şi-au întocmit singuri planurile de afaceri și au obținut finanțare pentru propriile proiecte. De asemenea, absolvenții cursurilor noastre încep o carieră în consultanță, întocmind și implementând proiecte pentru diverse programe de finanțare. Iată, în cele ce urmează, câteva povești de succes…

Sanda Danci consultant accesare fonduri europene și naționale

Sanda Danci

Sanda are o pregătire tehnică, fiind inginer-construcții civile. De-a lungul timpului, s-a implicat în pregătirea și verificarea documentației tehnice aferente proiectelor complexe de investiții.

Sanda a participat la cursurile organizate de Academia de Finanțare în 2016 și 2017, acumulând informațiile necesare pentru debutul în cariera de consultant în accesarea fondurilor nerambursabile. 

Începând cu 2017 și până în prezent, Sanda a pregătit și depus pentru finanțare un număr de peste 200 de proiecte

Diana Roman

Diana are experiență în domeniul economic, lucând în cadrul unor mari firme pentru o perioadă de cinci ani. Înainte de a participa la cursurile organizate de Academia de Finanțare în Oradea, Diana a obținut finanțare pentru un proiect personal prin intermediul programului Start-up Nation 2017.

După participarea la cursurile organizate de Academia de Finanțare și cu ajutorul instrumentelor și exemplelor de bună practică, Diana a pregătit și depus pentru finanțare peste 20 de proiecte doar în anul următor.

În perioada 2020-2021, Diana a depus peste 100 de proiecte pentru schemele de finanțare destinate firmelor afectate de pandemia Covid-19.

Diana Roman consultant fonduri nerambursabile europene și naționale 1
Șerban Victor consultant fonduri nerambusabile europene și naționale

Șerban Victor

Șerban Victor este un inginer constructor cu experiență importantă în execuția lucrărilor pe șantier.

După participarea la cusurile organizate de Academia de Finanțare, Șerban Victor a scris, a câștigat și a implementat cu succes un proiect personal pentru producția de articole prefabricate din beton pentru construcții.

Cu ajutorul informațiilor dobândite în cadrul celor două cursuri oganizate de Academia de Finanțare, dar și pe baza propriei experiențe, Șerban Victor a întocmit și depus pentru finanțare 11 proiecte în anul următor.

Alina Nică

Înainte de a întocmi proiecte pentru finanțare nerambursabilă din fonduri europene sau naționale, Alina a fost consultant de vânzări în cadrul unei firme de consultanță. 

Cu ajutorul exemplelor de bună practică la care cursanții noștri au acces, Alina a întocmit și depus pentru finanțare șapte proiecte în perioada 2018 – 2019 pentru afaceri debutante. 

Alina Nica consultant fonduri nerambursabile europene și naționale
Mircea Arfire Consultant Fonduri Europene

Mircea Arfire

Mircea are experiență în contabilitate și servicii pentru evidența personalului (administrare personal, servicii Revisal și servicii de salarizare).

În primii doi ani după participarea la cusurile organizate de Academia de Finanțare, Mircea Arfire a scris un număr de zece proiecte pentru afaceri debutante. Dintre acestea, Mircea a implementat cu succes un proiect în anul 2018 și va implementa alte cinci proiecte în cursul anului 2019.

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest