Academia de finantare

Solutii practice pentru proiecte de succes

De acasă sau de la birou, înveți în propriul ritm

Analize complete

Analizăm întotdeauna cele mai recente oportunități de finanțare și realizăm tutoriale video și materiale suport pentru întocmirea și implementarea proiectelor.

Sprijin continuu

Comunitatea Academiei de Finanțare, formată din specialiști, consultanți și antreprenori, îți oferă sprijin continuu. De asemenea, poți găsi colaboratori și noi oportunități în carieră.

Cursuri acreditate ANC

Primești certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru cursurile acreditate ANC la care te-ai înscris.

Materiale livrate gratuit

Suporturile de curs și fișele de aplicații practice sunt livrate gratuit prin curier oriunde în România, imediat după înscrierea la cursuri.

Noi seminarii premium lunar

Ai acces la tutoriale video noi în fiecare lună pentru întocmirea și implementarea proiectelor, particularizate pentru principalele programe de finanțare lansate pe durata anului.

Sprijin din partea comunității

Primești sprijin din partea comunității pentru realizarea și implementarea propriilor proiecte.

Ce este Academia de finantare?

Academia de Finanțare este o platformă educațională dedicată exclusiv proiectelor de investiții realizate din fonduri nerambursabile europene și naționale, credite bancare sau alte surse de finanțare. Vei găsi tutoriale video explicative pentru toate aspectele pregătirii și implementării cu succes a proiectelor. 

Cine se poate înscrie?

Pregătirea și implementarea unui proiect din fonduri europene și naționale necesită un colectiv complex format din economiști, ingineri, arhitecți, contabili, experți în achiziții publice, evaluatori de proiecte, specialiști în resurse umane și comunicare. De asemenea, cursurile pot fi urmate de către antreprenori și persoane care-și doresc noi provocări în carieră. 

Cum decurge întregul proces?

Din momentul înscrierii în Academia de Finanțare, vei avea acces la sute de resurse utile pregătirii și implementării proiectelor cu finanțare nerambursabilă: tutoriale video, suporturi de curs, modele de planuri de afaceri și cereri de finanțare, proceduri de implementare.

Comunitatea Academiei de Finanțare, formată din peste 150 de specialiști și consultanți, îți va fi alături. Vei găsi colaboratori pentru proiectele tale și poți primi răspunsuri la întrebările legate de pregătirea și implementarea proiectelor.

Lunar, zeci de tutoriale video și reduse educaționale noi (cursuri, prezentări, lecții video, suporturi de curs, proceduri de implementare) vor fi disponibile în contul de utilizator și vei avea acces nelimitat și la acestea pe întreaga perioadă de valabilitate a contului de utilizator.

1. Autorizăm contul de utilizator

După ce îți vei crea contul de utilizator în platformă, îl autorizăm pentru ca tu să ai acces imediat la toate funcționalitățile platformei: tutoriale video, suporturi de curs, model de planuri de afaceri, proceduri de implementare, prezentări, seminarii live și articole premium.

2. primești materialele prin curier, gratuit

Ne furnizezi adresa de livrare și îți trimitem gratuit, oriunde în România, toate materialele cursurilor comandate: suporturi de curs, fișe de aplicații, materiale promoționale.

3. participi la seminarii live

Participi la seminariile live planificate, conform calendarului din site pentru toate cursurile la care te-ai înscris. 

4. susții examenele ANC

În urma promovării examenelor, primești certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. 

5. Lunar, urmărești noi tutoriale video

Poți urmări în fiecare lună tutoriale video dedicate noilor oportunități de finanțare anunțate de autorități. Tutorialele sunt disponibile oricând în arhiva din cadrul site-ului pentru a le relua atunci când îți sunt utile.

6. Poți relua cursurile oricând în viitor

Poți participa oricând la seminariile live organizate, chiar și după promovarea examenelor, pentru întreaga perioadă în care contul de utilizator este activ.

7. Primești suport din partea comunității

Vei face parte dintr-o comunitate de peste 150 de specialiști, consultanți și antreprenori care te vor ajuta în elaborarea și implementarea propriilor proiecte.

8. Adăugăm cursuri noi în mod constant

Adăugăm cursuri noi periodic la care primești acces instant, în funcție de abonamentul ales.

5 motive pentru a te înscrie acum în academia de finanțare:

De acasă sau de la birou,

Înveți în propriul tău ritm

Vei învăța în propriul tău ritm, de acasă sau de la birou, folosind aplicații create special pentru întocmirea planurilor de afaceri și a prognozelor economice.

Primești acces la aplicații electronice și tutorialele video și vei putea genera prognoze economice folosind modele furnizate de noi.

Primești acces nelimitat la

Aplicații electronice complete

Aplicațiile electronice generează integral prognozele economice necesare depunerii unui proiect finanțat din fonduri nerambursabile și sunt actualizate permanent, pe măsură ce condițiile de finanțare se modifică.

Aplicațiile generează bugetul investiției, diagrama Gantt, prognoza veniturilor și cheltuielilor, dar și indicatorii economici ai investiției, în funcție de cerințele din ghidul solicitantului.

Îți vom prezenta doar

Modele reale de proiecte

În cadrul tuturor seminariilor pe care le organizăm prezentăm, pentru fiecare program de finanțare în parte, cele mai noi formulare ale bugetului, cererii de finanțare, planului de afaceri sau prognozelor economice. În acest fel, nu-ți vei începe propriul proiect niciodată de la zero!

tutoriale video pentru toate

Programele de finanțare

Urmărim cele mai importante programe de finanțare și realizăm lunar tutoriale video pentru colectarea informațiilor necesare, întocmirea bugetului, realizarea prognozelor economice, redactarea planului de afaceri, întocmirea cererii de finanțare și depunerea proiectelor. 

Cursanții Academiei de Finanțare nu pierd oportunități!

Faci parte dintr-o

Comunitate

Te poți înscrie într-un grup dedicat și vei continua să înveți despre accesarea fondurilor nerambursabile europene sau naționale.

Te vei putea consulta cu alți consultanți, contabili, ingineri, arhitecți și alți specialiști cu privire la accesarea fondurilor nerambursabile.

Alege pachetul potrivit

Un singur curs

Acest pachet îți oferă posibilitatea de a participa la seminariile live aferente unui singur curs.

În cazul cursurilor acreditate ANC, vei putea susține examenul final și vei intra în posesia certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Vei putea relua participarea la seminariile live oricând în perioada de 12 luni.

650 lei / an

Toate cursurile incluse

Pachetul include acces complet la toate materialele, seminariile și cursurile din cadrul Academiei de Finanțare pentru o perioadă de 12 luni.

Principalele programe de finanțare lansate vor beneficia de tutoriale video pentru întocmirea cererii de finanțare, realizarea prognozelor economice, întocmirea planului de afaceri, depunerea proiectului, realizarea procedurilor de achiziție și încasarea ajutorului financiar nerambursabil. 

1.500 lei / an

Cursuri online

Lecții Online

Tutoriale lunare

Cursanți Online

Explicăm pas cu pas noile oportunități de finanțare

Chiar și după finalizarea cursurilor, vei putea participa în continuare la seminarii premium organizate lunar pentru prezentarea principalelor oportuntități de finanțare lansate de autorități. Seminariile sunt înregistrate și vor fi disponibile în arhiva platformei sub forma tutorialelor video, astfel încât să le poți relua de fiecare dată când ai nevoie.

$

PNDR 4.1 Investiții în exploatații agricole

$

PNDR 4.2 Procesarea produselor agricole

$

PNDR 6.1 Instalarea tinerilor fermieri

$

PNDR 6.2 Activități neagricole în spațiul rural

$

PNDR 6.3 Dezvoltarea fermelor mici

$

PNDR 6.4 Dezvoltarea de activități neagricole

$

Viitor pentru tinerii neet's

Pe măsură ce autoritățile lansează noi oportuntități de finanțare din fonduri nerambursabile, vom realiza tutoriale video și prezentări noi.

Accesul la arhiva tutorialelor video și la seminariile live este acordat pentru întreaga perioadă de valabilitate a abonamentului achiziționat.

$

digitalizarea imm-urilor

$

administrația fondului cultural național

$

Departamentul - românii de pretutindeni

$

Romania Investment Partners

$

Start ONG

$

Granturi pentru firmele afectate de Covid

$

Alte programe de finanțare ce vor fi lansate

Seminarii premium lunare

Z

Prezentări generale

Fiecare nou program de finanțare lansat dispune de un tutorial video individual, fiind prezentate criteriile de eligibilitate, cheltuielile eligibile și neeligibile, documentația necesară accesării fondurilor nerambursabile, etc.

Z

Întocmirea cererilor de finanțare

Tutorialele video prezintă modalitatea corectă de întocmire a cererilor de finanțare, pornind de la ultimele formulare puse la dispoziție de autorități. Tutorialele sunt particularizate pentru fiecare program de finanțare.

Z

Întocmirea bugetelor de investiții

Pentru fiecare program de finanțare alegem un studiu de caz particular și completăm integral bugetul proiectului și planul financiar, luând în considerare categoriile de cheltuieli eligibile menționate în ghidul solicitantului.

Z

Întocmirea planurilor de afaceri

Secțiunile planului de afaceri sunt explicate pas cu pas în cadrul tutorialelor video particularizate pentru fiecare program de finanțare lansat de autorități. Sunt utilizate cele mai noi formulare disponibile pe site-ul finanțatorilor.

Z

Realizarea prognozelor economice

Explicăm în tutoriale video individuale particularitățile prognozelor economice solicitate, parcurgând toți pașii necesari: prognoza veniturilor, prognoza cheltuielilor, fluxul de numerar, indicatorii financiari ai investiției.

Z

Transmiterea proiectelor

În cadrul platformei vei găsi tutoriale video explicative pentru încărcarea proiectelor în platformele online ale finanțatorilor. Explicăm cum se înregistrează un cont de utilizator și cum se utilizează semnătura electronică.

Z

Proceduri de achiziții

Pentru fiecare program de finanțare realizăm tutoriale video pentru întocmirea procedurilor de achiziție necesare cumpărării de bunuri, servicii sau lucrări necesare implementării proiectelor de investiții finanțate din fonduri nerambursabile.

Z

Proceduri de plăți

Utilizăm formularele specifice fiecărui program de finanțare pentru a întocmi tutoriale video privind completarea formularelor de decont și a celorlalte documente solicitate pentru plata ajutorului financiar nerambursabil.

Ce spun absolvenții noștri despre

Academia de Finanțare

La cursul practic pentru scrierea proiectelor am învățat cum să planific activitățile, cum să scriu un plan de afaceri și cum să îl bugetez.

Sanda Danci

Consultant Fonduri Europene

Cursurile au fost foarte bine structurate. M-au făcut să înțeleg pașii și mecanismele accesării fondurilor nerambusabile europene și naționale.

Serban Victor

Consultant Fonduri Europene

Am învățat să întocmesc un plan de afaceri și să realizez prognozele financiare, aspect esențial pentru orice tip de afacere, din orice domeniu.

Diana Roman

Consultant Fonduri Europene

înscrie-te acum în

Academia de Finanțare

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest