Începe-ți propria afacere prin

Programul Femeia Antreprenor 2024

Primești acces la 11 tutoriale video și alte resurse utile (sinteze, 15 idei de afaceri explicate și analiza financiară)

Preț Exclusiv

Prețul inițial a fost: 1.500,00 lei.Prețul curent este: 349,00 lei.

Curs practic Femeia Antreprenor 2024

Accesează 200.000 de lei pentru afacerea ta

Dacă ești o femeie antreprenor în căutarea unei soluții eficiente pentru a-ți finanța și extinde afacerea, Programul Femeia Antreprenor 2024 îți stă la dispoziție. Acest program îți oferă un ajutor financiar nerambursabil de până la 200.000 de lei, conceput pentru a sprijini achiziționarea de utilaje și echipamente necesare, soluții digitale, dar și pentru a acoperi o parte a costurilor cu salariile, chiriile sau utilitățiel. În plus, vei avea acces la un curs de formare profesională, elaborat astfel încât să-ți ofere toate informațiile necesare accesării acestei finanțări nerambursabile.

Cursul nu reprezintă doar o investiție în infrastructura afacerii tale, ci și în dezvoltarea ta personală, oferindu-ți strategii eficiente pentru gestionarea resurselor financiare, optimizarea planului de afaceri și evitarea birocrației.

Profită de această oportunitate și înregistrându-te la cursul pentru accesaea programului Femeia Antreprenor 2024.

Cui se adresează acest curs?

Curs practic Femeia Antreprenor 2024

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriFemeilor care aspiră să înceapă o afacere și sunt în căutarea unei oportunități de finanțare pentru a-și transforma ideea în realitate, dar au nevoie de îndrumare în elaborarea unui plan de afaceri solid și în navigarea procesului de aplicare pentru granturi.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriProprietarelor de start-up-uri care intenționează să-și consolideze afacerea prin investiții strategice în utilaje, echipamente, tehnologie sau marketing și care necesită suport financiar pentru creștere și inovare.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriFemeilor care dețin afaceri și doresc să investească în echipamente tehnologice și IT, dezvoltarea de software sau platforme online, inclusiv site-uri de prezentare, pentru a-și îmbunătăți prezența digitală și activitatea.

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și VânzăriFemeilor antreprenor aflate la început de drum, care au nevoie de finanțare pentru a acoperi cheltuielile operaționale, cum ar fi salariile, chiria, și utilitățile, pentru a-și asigura stabilitatea afacerii în etapele incipiente.

Vrei să accesezi 200.000 de lei nerambursabili pentru afacerea ta sau a clientelor tale?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări Nu cunoști detaliile programului Femeia Antreprenor 2024 și cum să-ți sporești șansele de a primi finanțare?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări Vrei să cântărești cu atenție avantajele și dezavantajele programului de finanțare înainte de a demara pregătirea proiectului?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări Vrei să analizezi costurile totale ale investiției pentru întreaga perioadă a proiectului (1 an de implementare și 3 ani de menținere a investiției?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări Vrei să analizezi obligațiile asumate în cadrul programului în fiecare etapă, de la pregătire și până la finalul monitorizării?

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări Vrei să cunoști în avans care sunt etapele pe care le va parcurge proiectul tău de investiții?

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci te invit să te înscrii chiar acum la CURS ONLINE Cum să accesezi Programul Femeia Antreprenor 2024

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.500,00 lei.Prețul curent este: 349,00 lei.

Subiecte abordate

+ 1. Prezentarea generală a programului de finanțare

Acest capitol va oferi o imagine de ansamblu asupra Programului “Femeia Antreprenor 2024”, punând accent pe aspectele fundamentale care îi definesc structura și mecanismele de funcționare.

+ 2. Etapele parcurse de proiect

În cadrul acestei lecții video vei afla care sunt etapele pe care le parcurge un proiect de investiții, de la analiza ideii de proiect și stabilirea eligibilității și până la îndeplinirea totală a obligațiilor asumate.

+ 3 Beneficiari eligibili și neeligibili

Programul de finanțare Femeia Antreprenor 2024 poate fi accesat de către microîntreprinderile și IMM-urile cu sau fără istoric, înregistrate ca societăți comerciale, societăți debutante sau societăți cooperative. 

+ 4. Cheltuieli eligibile și neeligibile

Află care sunt cele 4 categorii de cheltuieli eligibile pe care solicitanții le pot include în cererea de finanțare și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru aprobarea proiectului de investiții.

+ 5. Bugetul proiectului de investiții

În cadrul acestui modul vei afla cum îți poți construi bugetul propriului proiect de investiții, luând în considerare toate condițiile menționate în ghidul solicitantului. 

+ 6. Finanțarea proiectului și încasarea ajutorului financiar nerambursabil

Află cum poți susține financiar derularea proiectului de investiții pe durata perioadei de implementare (12 luni) și care sunt costurile asociate (comisioane și dobânzi bancare) până la încasarea ajutorului financiar nerambursabil.

+ 7. Documentația necesară accesării programului de finanțare

Află care sunt documentele necesare accesării programului de finanțare.

+ 8. Procedura de înscriere în cadrul programului de finanțare

Înscrierea în cadrul programului de finanțare Femeia Antreprenor 2024 se realizează în 2 etape succesive. Află care sunt pașii necesari pregătirii și transmiterii cu succes a cererii de finanțare în cadrul viitorului apel de proiecte.

+ 9. Obligațiile asumate pe durata derulării proiectului

Află care sunt obligațiile pe care trebuie să le îndeplinești pe durata derulării proiectului de investiții, de la demararea pregătirii cererii de finanțare și până la momentul încheierii perioadei de monitorizare. 

+ 10. Analiza criteriilor de selecție și grila de punctaj

Află care sunt criteriile de eligibilitate și cum le poți îndeplini, pentru creșterea șanselor de finanțare în cadrul programului Femeia Antreprenor 2024.

+ 11. Cât te costă implementarea și menținerea investiției pentru 3 ani

În cadrul modulului final, vei afla care este costul total al proiectului de investiții, începând cu pregătirea documentației și până la finalul perioadei de monitorizare. Vor fi luate în calcul toate costurile generate de afacere și proiectul de investiții. 

Pentru că știm cât este de important să ai SUCCES IMEDIAT, îți oferim în plus:

+ 5 BONUSURI GRATUITE

care te vor ajuta să accesezi până la 200.000 de lei:

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Bonus #1

Sintezele programului de finanțare

icons8 tick box 24 Primești sintezele programului de finanțare Femeia Antreprenor 2024:

 • Etapele parcurse de proiect;
 • Criteriile de eligibilitate;
 • Cheltuielile eligibile și neeligibile;
 • Obligațiile asumate;
 • Recomandări pentru sporirea șanselor de finanțare.  

CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Bonus #2

15 idei de afaceri cu șanse maxime de finanțare

icons8 tick box 24 Ghidul cuprinde 15 idei de afaceri pe care le poți desfășura la sediul unui incubator de afaceri sau la terți, având sediul social înregistrat în cadrul incubatorului de afaceri:

 • firmă de producție software;
 • servicii de topografie;
 • firmă de curățenie;
 • activități fotografice;
 • alte 11 afaceri analizate în amănunt.  
CUM SA DEZVOLTI O AFACERE ONLINE DE SUCCES Curs UNIC de Marketing și Vânzări

Bonus #3

Bugetul investiției

icons8 tick box 24 Descarci 3 modele de buget structurate pentru șanse maxime la finanțare, conform prevederilor procedurii de implementare. 

icons8 tick box 24 Află cum poți aloca fonduri nerambursabile pentru salarii și chirii, păstrând șansele de finanțare intacte.

Cum se întocmește bugetul unui proiect

Bonus #4

Analiza financiară a programului de finanțare

icons8 tick box 24 Află care sunt costurile totale generate de investiție în perioda de implementare (1 an) și monitorizare (3 ani), astfel încât să poți analiza sustenabilitatea proiectului tău:

 • costurile cu forța de muncă (salarii și contribuții sociale);
 • cheltuielile cu chiria la sediul incubatorului de afaceri;
 • cheltuieile cu polița de asigurare pentru întreaga perioadă de implementare și monitorizare;
 • cheltuielile cu dobânzile și comisioanele generate de creditul punte și (eventual) creditul de cofinanțare;
 • alte costuri generate de afacere.

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.500,00 lei.Prețul curent este: 349,00 lei.

Uite tot ce PRIMEȘTI dacă Comanzi ACUM Cursul Online

Curs practic accesarea fondurilor europene

icons8 tick box 24 Sintezele programului de finanțare Femeia Antreprenor 2024150 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24 20 de idei de afaceri cu șanse maxime de finanțare în 2024 – 1.200 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24 Analiza financiară a programului Femeia Antreprenor 2024 650 Lei  GRATUIT

icons8 tick box 24Etapele parcurse de proiect, de la idee la succes – 99 lei GRATUIT

icons8 tick box 24Fișa de eligibilitate a solicitantului 145 lei GRATUIT

icons8 tick box 24 Lista cheltuielilor eligibile și neeligibile 99 lei GRATUIT

icons8 tick box 24 Obligațiile asumate în toate etapele proiectului 149 lei GRATUIT

Valoare Totală Bonusuri:

2.492 Lei

Îți oferim toate bonusurile de mai sus în mod gratuit

GRATUIT

Dacă te înscrii acum în Academia de Finanțare

-Curs practic cum să accesezi programul Femeia Antreprenor 2024 –

Da, vreau curs + Bonusuri !

Înscrie-te astăzi și prinde reducerea:

Prețul inițial a fost: 1.500,00 lei.Prețul curent este: 349,00 lei.

Află mai multe

detalii

Scrie-ne întrebările tale legate de acest curs și-ți vom oferi în cel mai scurt timp toate detaliile necesare. 

14 + 14 =

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest