măsuri pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul Coronavirus

pe durata desfășurării cursurilor și examenelor

Pentru a preveni răspândirea coronavirusul SARS-CoV-2, Macro Structural Consulting SRL respectă recomandările autorităților naționale în privința desfășurării activității de formare profesională și de examinare a competențelor dobândite.

Vă asigurăm că siguranța cursanților noștri  este prioritară și, în funcție de evoluția situației și de deciziile autorităților centrale, vom adopta toate măsurile care se impun.

Vă rugăm să citiți și să respectați aceste recomandări pe durata prezenței dumneavoastră în locația în care se desfășoară cursurile sau sesiunile de examinare:

1. Accesul în sala de curs sau de examinare

Anterior începerii cursului / examenului, sala de curs va fi bine igienizată. Dezinfectarea spațiului se va realiza cu produse corespunzătoare, iar sala va fi foarte bine aerisită.

Pentru a evita aglomerarea pe căile de acces spre sală (uși, scări, ascensoare, holuri), accesul trebuie să fie individual.

Păstrați o distanță de cel puțin  2 metri față de alte persoane în toate situațiile.

La intarea în sala de curs vi se va măsura temperatura corporală cu ajutorul unui termometru cu infraroșu.

În cazul în care aveți simtome de gripă (febră, nas înfundat, tuse, etc), vă rugăm să nu vă deplasați către sala de curs/examinare.

Puteți urma cursul într-o perioadă ulterioară sau puteți solicita rambusarea integrală a plății efectuate.

 

2. Materiale sanitare și de igienă

La intrarea în sala de curs/examinare veți avea acces la un dispozitiv de igienizare a mâinilor.

Puteți folosi dispozitivul oricând pe durata desfășurării activităților de formare profesională sau de examinare.

Fiecare cursant va primi, în fiecare zi a cursului: mască de protecție, mănuși sanitare.

Vă recomandăm să folosiți masca de protecție în interiorul sălii și să o aruncați după folosire în locuri special amenajate.

Vă recomandăm să schimbați masca de protecție după cel mult 4 ore de utilizare. Sunt asigurate suficiente măști de protecție pe întreaga durată a activităților desfășurate în sala de curs/examinare. 

3. Asigurarea distanțării pe durata activităților în sală

Mesele și scaunele de lucru vor fi amplasate astfel încât să se asigure o distanță de cel puțin 2 metri între oricare două persoane prezente în sală.

Pe durata pauzelor vă rugăm să evitați aglomerarea sălii de curs, a teraselor sau a altor spații comune.

Apa și produsele de cofetărie/patiserie vor fi dispuse pe fiecare birou, pentru a se evita formarea și aglomerarea în pauze a zonei de coffee break.

Nu se va permite amenajarea unei zone comune de servire a mesei în interiorul sălilor de curs/examinare!

În cazul în care folosiți dozatoare de apă sau cafea, vă rugăm să utilizați doar pahare de unică folosință pe care să le aruncați după fiecare utilizare.

Depozitați bagajul propriu doar în spațiul personal (scaun, birou, masă de lucru). 

Nu schimbați locul ales în sală până la finalizarea activităților din ziua respectivă.

4. Materialele de curs

La începerea activității veți primi materialele cursului sigilate: instrument de scris, mapă, suport de curs, fișe de aplicații, teste grilă. 

Aplicațiile din timpul cursului sunt individuale, folosind propriile materiale primite la începerea activității. Rezultatele aplicațiilor vor fi discutate, fără a fi necesar lucrul în echipă sau apropierea cursanților la mai puțin de 2 metri de celelalte persoane din sală.

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest