19 Decembrie 2023 ora 18.00

PNS DR 20 Condiții de eligibilitate

Seminar #122 live prin ZOOM

conference illustration 07

Investiții în exploatații zootehnice

PNS DR 20 Condiții de eligibilitate și selecție

În cadrul acestui seminar se vor prezenta condițiile de eligibilitate pe care fermierii trebuie să le îndeplinească pentru a accesa PNS DR 20 Investiții în exploatații zootehnice.

De asemenea, vor fi prezentate criteriile de selecție aferente investițiilor în exploatații zootehnice.

Descoperă o metodă mai simplă pentru pregătirea proiectului

Indiferent că ești consultant ce pregătește proiectele de investiții ale clienților săi sau ești un antreprenor ce-și întocmește singur documentația necesară, îți oferim 5 motive pentru care înscrierea în Academia de Finanțare îți va ușura întregul proces de accesare a fondurilor nerambursabile.

+ 1. Acces la expertiză și comunitate

Ca membru al Academiei de Finanțare, vei avea acces la expertiza unor profesioniști și la o comunitate largă de consultanți și antreprenori care împărtășesc idei, experiențe și soluții. Acest schimb de cunoștințe și rețele îți va spori abilitățile și-ți va oferi acces la parteneriate valoroase.

+ 2. Creșterea competitivității și a șanselor de succes

Prin utilizarea platformei, vei obține un avantaj competitiv. Fiind familiarizat cu cerințele și procesele specifice, vei avea șanse mai mari de a accesa fonduri europene.

+ 3. Reducerea erorilor și riscurilor

Cu informațiile și instrumentele corecte la îndemână, vei putea reduce erorile și riscurile asociate cu procesul de pregătire a documentației. Acest lucru nu doar că-ți va spori șansele de a obține finanțarea, dar îți va consolida reputația ca profesionist de încredere în domeniu.

+ 4. Instrumente practice pentru eficiență și precizie

Aplicațiile dedicate pentru întocmirea bugetului, estimarea punctajului și prognozele economice îți vor economisi timp și efort, asigurându-te că fiecare detaliu este gestionat cu precizie și că toate calculele din cadrul planului de afaceri sunt corecte din punct de vedere financiar.

+ 5. Actualizări constante și adaptare la schimbările legislative

Vei beneficia de actualizări ori de câte ori procedura va fi modificată. Acest lucru îți va permite să rămâi la curent cu noile cerințe și îți va permite să implementezi rapid noile soluții  în planul de afaceri sau prognozele întocmite.

Aplicațiile folosite

Aplicațiile folosite pentru generarea bugetului investiției și a prognozelor economice necesare întocmirii planului de afaceri respectă prevederile ghidului solicitantului, precum și forma și conținutul machetelor publicate de autorități, respectiv Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Agențiile de Dezvoltare Regională și alte autorități finanțatoare, după caz. Aplicațiile sunt actualizate pe întreaga durată a procesului de consultare publică și în perioada în care sesiunile de depunere a proiectelor sunt active. Modificările aduse de autorități asupra ghidului solicitantului, formularelor și machetelor de lucru vor fi integrate în cadrul aplicațiilor oferite de Academia de Finanțare în cel mai scurt timp.

Verifică și alte programe de finanțare 2024-2027 pentru care poți utiliza aplicații în vederea întocmirii bugetelor și prognozelor economice.

Află mai multe

detalii

Scrie-ne întrebările tale legate de acest curs și-ți vom oferi în cel mai scurt timp toate detaliile necesare. 

6 + 1 =

Acest text nu poate fi copiat fără acordul scris al Academiei de Finanțarare.

Pin It on Pinterest